The Malaysia Post

EPL: Klopp menggesa penyokong Liverpool untuk tetap berada di rumah untuk persembahan trofi Liga Perdana

Pengurus pasukan bolasepak Liverpool, Jurgen Klopp telah mendesak penyokong-penyokong kelab untuk meraikan di rumah ketika kelab itu bersiap untuk menjulang trofi Liga Perdana Inggeris berikutan pertembungan mereka dengan Chelsea esok.

Liverpool telah berjaya merangkul gelaran pertama teratas dalam 30 tahun dengan tujuh permainan yang tersisa dan akan dihadiahkan trofi di podium khas yang dibina di tempat Kop di Anfield.

Polis Merseyside telah memberi amaran kepada para peminat untuk tidak mengulangi perhimpunan yang meluas yang berlaku di pinggir pantai bandar ini setelah memenangi gelaran juara bulan lalu, di tengah-tengah kebimbangan kenaikan baru-baru ini dalam jangkitan Covid-19. “Kami tidak mahu mengatakan itu salah sepenuhnya, tetapi itu tidak betul. Kami tidak boleh memaafkan satu perkara yang salah dengan yang lain, ”kata Klopp pada sidang akhbar hari ini.

About J M Riaz

JM Riaz merupakan seorang wartawan hiburan yang gemar membuat liputan berita terkini di dunia. Dia bersemangat untuk membawa orang ramai yang terkini dan terhebat dalam hiburan. JM suka berinteraksi dengan pembacanya dan mendengar pendapat mereka tentang cerita terkini.

Read Previous

PAS, Umno dan Bersatu bertemu untuk berbincang pembahagian kerusi

Read Next

Pengisytiharan tarikh Hari Raya Aidiladha pada hari Jumaat, 31 Julai

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.